6934221876 Αλεξάνδρεια / Ημαθίας
 
 
 
ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΜΠΑΝΤΗ SECURITY | Υπηρεσίες & Προϊόντα Ασφαλείας Αλεξάνδρεια Ημαθία


Η εταιρεία μας “ΜΠΑΝΤΗ SECURITY” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση φύλαξης και επιτήρησης εγκαταστάσεων, τόσο ιδιωτικών όσο και δημοσίων, ανεξαρτήτως μεγέθους και δομής.

Επίσης αναλαμβάνει και την φύλαξη εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Πραγματοποιούμε μελέτη του χώρου της εκδήλωσης και οργανώνουμε σχέδιο φύλαξης, που συντάσσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου, της εκδήλωσης και τις ανάγκες.

Το προσωπικό φύλαξης που διαθέτουμε αποτελείται από έμπειρους, έμπειστους και εξειδικευμένους ανθρώπους οι οποίοι φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ορθή και αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων του.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ:

Αναλαμβάνουμε στατικές φυλάξεις όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο σε κάθε είδους και τύπου εγκατάστασης όπως σε:
 
  Εργοστασίων
  Βιομηχανιών
  Δημοτικών Χώρων
  Οικιών & Εξοχικών Κατοικιών
  Καταστημάτων & Γραφείων
  Αθλητικών Χώρων
  Συνεδρίων
  Εκδηλώσεων
  Συναυλιών
Η στατική φύλαξη μπορεί να είναι και περιορισμένης διάρκειας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας επιτηρεί τους χώρους που έχετε υποδείξει επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου.

Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους, έρχεται ως επιστέγασμα του επαγγελματισμού και της αποτελεσματικότητας που διακρίνει την εταιρεία μας. 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Αλεξάνδρεια, όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα, εκτός από την υπηρεσία των περιπολιών η οποία πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή μας.