6934221876 Αλεξάνδρεια / Ημαθίας
hero image
 
 
 
ΜΠΑΝΤΗ SECURITY 
Υπηρεσίες & Προϊόντα Ασφαλείας Αλεξάνδρεια Ημαθία - Φύλαξη Χώρων - Περιπολίες - Προστασία Φυσικών Προσώπων 


Η εταιρεία μας “ΜΠΑΝΤΗ SECURITY” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται στο χώρο ασφάλειας και προστασίας με σκοπό την βέλτιστη παροχή ασφάλειας στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνου.

Η επίτευξη της ασφάλειά σας πραγματοποιείται με το εκπαιδευμένο προσωπικό σε θέματα στατικών φυλάξεων, χρηματαποστολών, περιπόλου όπως και με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας τα οποία συμπληρώνονται από το ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων 24ωρης βάσης.

Στεκόμαστε δίπλα σας με υπευθυνότητα και συνέπεια παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φύλαξης, προστασίας και ασφάλειας με εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε περίσταση, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 

 


 

 
 
Στη μάχη των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και αυτών που επιβουλεύονται την περιουσία σας, κερδίζει αυτός που εξελίσσεται πιο γρήγορα.
 
Εμείς είμαστε ήδη ένα βήμα μπροστά!

Αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα στο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ασφάλειας. Με την αξιοπιστία, την γνώση και την εμπειρία μας καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και να συμφωνήσουμε σε φυλάξεις μεγάλων Βιομηχανικών Περιοχών.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που του εξασφαλίζουν την ασφάλεια την δική του, των αγαπημένων προσώπων του αλλά και του χώρου του.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Αλεξάνδρεια, όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα, εκτός από την υπηρεσία των περιπολιών η οποία πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή μας.