6934221876 Αλεξάνδρεια / Ημαθίας
 
 
 
 
ΜΠΑΝΤΗ SECURITY
Υπηρεσίες & Προϊόντα Ασφαλείας Αλεξάνδρεια Ημαθία
Φύλαξη Χώρων - Περιπολίες - Προστασία Φυσικών Προσώπων 


Η εταιρεία μας “ΜΠΑΝΤΗ SECURITY” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται στο χώρο ασφάλειας και προστασίας με σκοπό την βέλτιστη παροχή ασφάλειας στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνου.

Η επίτευξη της ασφάλειά σας πραγματοποιείται με το εκπαιδευμένο προσωπικό σε θέματα στατικών φυλάξεων, χρηματαποστολών, περιπόλου όπως και με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας τα οποία συμπληρώνονται από το ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων 24ωρης βάσης...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Με τα σύγχρονα περιπολικά οχήματα και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε σας διασφαλίζουμε τον έλεγχο του χώρου και της περιουσίας σας εξασφαλίζοντάς σας πρόληψη κλοπής και οποιουδήποτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Επανδρωμένο με έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, παρέχει όλο το 24ωρο, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες παρακολούθηση.

ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας, αναλαμβάνει χρηματαποστολές εξυπηρετώντας άμεσα την Ημαθία και όλη την Ελλάδα.

ΚΑΜΕΡΕΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΚΑΜΕΡΕΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από κάμερες και συναγερμούς που μπορούν να σας εξασφαλίσουν την ασφάλεια του χώρου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Αλεξάνδρεια, όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα, εκτός από την υπηρεσία των περιπολιών η οποία πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή μας.

ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η στατική φύλαξη μπορεί να είναι και περιορισμένης διάρκειας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας επιτηρεί τους χώρους που έχετε υποδείξει επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ