6934221876 Αλεξάνδρεια / Ημαθίας
hero image
 
 
 
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ
ΜΠΑΝΤΗ SECURITY | Υπηρεσίες & Προϊόντα Ασφαλείας Αλεξάνδρεια Ημαθία


Η εταιρεία μας “ΜΠΑΝΤΗ SECURITY” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, πραγματοποιεί περιπολίες και παρέχει υπηρεσίες άμεσης επέμβασης για την ασφάλεια του χώρου σας.

Με τα σύγχρονα περιπολικά οχήματα και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε σας διασφαλίζουμε τον έλεγχο του χώρου και της περιουσίας σας εξασφαλίζοντάς σας πρόληψη κλοπής και οποιουδήποτε άλλου συμβάντος που θα προκαλούσε απώλεια ή φθορά της περιουσίας σας, όπως πυρκαγιά κ.α. 

Η υπηρεσία περιπολιών πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και σε όλη την Ημαθία κατόπιν συνεννόησης.
 

 


 

 
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΕ:
 
 
  Εγκαταστάσεις εταιρειών
 
  Βιομηχανικές - Εργοστασιακές Εγκαταστάσεις 
 
  Καταστήματα - Γραφεία
 
  Οικίες (μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, φύλαξη γειτονιάς - οικοδομικό τετράγωνο)
 
  Ξενοδοχειακές μονάδες
 
Είτε αφορά οικίες, είτε επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, προσφέρουμε την δυνατότητα, να ελέγχουμε όλα τα σημεία με περιπολικό όχημα της εταιρείας μας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή και όλο το 24ωρο, με σκοπό την αποτροπή και την ειδοποίηση της αστυνομίας σε περιπτώσεις ύποπτων ενεργειών.

Σε περίπτωση σήματος κινδύνου καταφτάνουμε σε ελάχιστο χρόνο για λεπτομερή έλεγχο του χώρου με στόχο την αποτροπή κάθε άνομης ενέργειας σε βάρος της περιουσίας σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ανά πάσα στιγμή για την ασφάλειά της.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Αλεξάνδρεια, όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα, εκτός από την υπηρεσία των περιπολιών η οποία πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή μας.